Personlig træning med Katrine Magnussen

Hvad får du ud af at vælge et personligt træingsforløb hos mig?

Jo, nu skal du høre. Træning med mig er et 6 måneders forløb hvor du vil blive introduceret til funktionel træning, med håndvægte, vægtstænger, maskiner (både dem til styrke og kondition) samt et væld af muligheder hvad angår øvelser og programmer.

Du vil i starten af forløbet få lavet et program, der passer netop til dine behov og præferencer, som vi hen ad vejen kan lave om, eller droppe helt. De træninger vi har sammen, skulle gerne inspirere dig til at begynde at lave dine egne træningspas.

Via min baggrund som fysioterapeut og crossfitter, vil du blive guidet i øvelser, så du undgår skader, samtidig med at du bliver udfordret på din styrke, udholdenhed og kondition.

Derudover har jeg en stor passion og interesse inden for funktionel fitness, så du vil stort set ikke have et træningspas med mig, der er ens. Jeg elsker at variere øvelser og programmer, så det ikke bliver kedeligt og du vil blive inspireret til at lave dine egne programmer, når du skal træne på egen hånd.

Min største kompetence som instruktør er at se andres styrker og rose dem for de fremskridt de tager. Det fedeste er, at se en klient opnå noget, som i deres øjne har været ‘uopnåeligt’, men som de formår at mestre via den rette vejledning og støtte.

Kosten er jo enormt vigtig i træningssammenhæng. Der er dog ikke nogen specifik kostvejledning inkluderet i forløbet. Dette er hovedsageligt et træningsforløb, hvor fokus er på træningsglæde og vedholdenhed, og ikke så meget på at gå op eller ned i vægt. Det kan være svært at opnå træningsglæde og få fremgang med træningen, hvis man ikke spiser næringsrigt og ikke mindst, spiser nok mad! Derfor vil hovedfokus ikke være på vægtkontrol.

Jeg håber du har store forventninger til mig! For det har jeg til dig. Jeg forventer at du møder op når vi har en aftale og jeg forventer at du får trænet når vi ikke ses, de gange om ugen vi aftaler.

Ønsker du et forløb hos mig?

Send mig en mail til fysikken@fysikken.dk og skriv lidt om dig selv og hvorfor du ønsker et  personligt træningsforløb.

Personlig træning med Jonas Nielsen

Er du klar til at blive udfordret på din styrke, stabilitet, bevægelighed og kondition?

Hvis du tænker, at det lyder som noget for dig, burde du gøre dig en tjeneste og læse videre her..

Et træningsprogram hos mig er af en varighed på 6 måneder. I dette forløb vil du blive introduceret for alverdens forskellige øvelser, hvor et træningspas eksempelvis kunne indeholde øvelser med  håndvægte, vægtstanger eller i maskiner. Derudover vil der også være implementeret konditionstræning.

Jeg vil superviserer dig og sikre mig, at du udfører øvelserne korrekt så du får mest muligt ud af træningen og mindsker risikoen for skader.

I starten af forløbet vil vi sammen lave et træningsprogram, som selvfølgelig tager udgangspunkt i dine mål og ønsker. Under hele forløbet vil vi kunne finjusterer programmet i forhold til intensitet, frekvens og volumen (hvor hårdt, hvor ofte, hvor meget).

Jeg tror på, at du får bedst resultat af din træning, hvis du tager udgangspunkt i basisøvelser som udføres flere gange i ugen, så du bliver god til øvelserne og derved bliver stærkere eller hurtigere.  Jeg vil bestræbe mig på at udarbejde et træningsprogram, der tager udgangspunkt i enkelte helkrops øvelser hvortil vi kan supplerer med anden sjov træning. De enkelte træningspas sammen med mig kan du bruge til, at lade dig inspirerer til hvad vi evt. ellers kunne tilføje til programmet.

Jeg hedder Jonas, jeg er 27 år og har en baggrund som fysioterapeut. Jeg har igennem mange år selv dyrket styrkeløft og generel fitness. Med min baggrund som fysioterapeut og erfaring med styrkeløft har jeg en god forudsætning for, at hjælpe dig til, at få den rette teknik, blive stærkere og dermed hurtigt opnå resultater. Jeg elsker, at gå op i små detaljer som kan gøre dig endnu bedre end du er i forvejen.

Jeg er fleksibel i forhold til vores ugentlige aftale og jeg forventer, at du selv træner flere gange i ugen for at du kan opnå dine mål.

Ønsker du et forløb hos mig?

Send mig en mail til fysikken@fysikken.dk og skriv lidt om dig selv og hvorfor du ønsker et personligt træningsforløb.

Hvad koster personlig træning?

 • Et forløb koster 6.000,00 kr. (20 x 30 minutters træning)Du har mulighed for at betale de 6.000,00 kr. med det samme eller betale 300 kr. pr. halve time en gang om måneden.
 • En startsamtale koster 250,00 kr. (inden forløbet starter).
 • Ønsker du samtale undervejs koster dette 250,00 kr.
 • Ønsker du 30 minutters træningskonsultation (uden forløb) koster det 350,00 kr.

Hvad får du for dine 6.000 kr.?

 • Medlemskab i Fysikken i 6 mdr.
 • Start-, midt- og slutmåling og vejning.
  Dette indeholder: mål (talje, bryst, arme, lår), vejning (på Tanita maskine)
 • Mulighed for at deltage på diverse fitnesshold og spinning.
  Jeg har selv fitnesshold i Fysikken, et par af dem er:
  Mandag: FysioCross 18:00-19:00
  Tirsdag: Fitness og Styrke 15:30-16:30.
  Ud over dette har du naturligvis mulighed for at deltage på alle andre fitnesshold i Fysikken, lige fra Pilates til BodyBike.
 • Fri træning ml. kl 05-23 alle ugens dage.
 • 10 timers personlig træning med mig. Jeg foreslår at vi træner ½ time om ugen og du derudover selv træner 3-4 gange (enten i centeret, hjemme, eller på hold).
 • Selvfølgelig mulighed for at bruge vores badefaciliteter og sauna.