Træning

Fitness

​På Fysikken har vi en lang række muligheder for dig, der gerne vil komme i form, motionere og have det sjovt på samme tid. Først og fremmest har vi en stor fitness-afdeling, hvor du frit kan træne på alle de nyeste maskiner. Der er alt lige fra løbebånd til styrketræningsmaskiner, og du har selvfølgelig altid mulighed for at få lagt et personligt program, der passer perfekt til dig og dine mål.

Holdtræning

Udover vores fitness-afdeling har vi også en lang række spændende hold, du kan hoppe med på. Det er den perfekte løsning for dig, der elsker at træne sammen med andre, og som gerne vil have en professionel instruktør til at holde tempoet oppe. Du kan klikke her for at se alle vores hold

Kom I Dit Livs Form

Er formen nedadgående, og vil du gerne i gang med at gøre noget ved det? Så er vores hold Kom I Dit Livs Form perfekt for dig. Her får du et skræddersyet forløb, hvor du sammen med de øvrige deltagere på bare tre måneder kommer i dit livs form. Der er ugentlige holdtræninger for dig og de øvrige deltagere, tests, målinger og personlige samtaler med uddannede og fagkyndige instruktører og fysioterapeuter, så du hele tiden er på vej frem. Du finder mere information om holdet her.

Kost og Krop

Vil du gerne i gang med at spise sundere og få gjort noget ved din måske lidt usunde livsstil? Så er Kost og Krop holdet perfekt for dig. Her er der fokus på vægten, hvad vi propper i munden og hvordan vi får omlagt vores livsstil. Er du klar til at få gjort op med dine usunde vaner? Læs mere om holdet her.

Coaching

Ønsker du personlig råd og vejledning til at få en bedre og sundere livsstil, kan coaching være den helt rigtige løsning for dig. Her får du via et personligt samarbejde med en af vores dygtige coaches en gylden mulighed for at indrette dit liv, nøjagtig som du gerne vil have det. Find mere information om vores coachingforløb her.

Personlig Træning

Det kan indimellem være svært at få sig selv hevet op af sofaen og komme i løbeskoene. Hvis du savner en person, der kan sparke dig lidt bagi, når det hele ser lidt tungt og svært ud, er det oplagt at få tilknyttet en personlig træner. Her får du en sparringspartner, der tilrettelægger den mest optimale træning for dig og din krop, og som kan gå ind og hjælpe dig med at få lavet den træning, du springer let og elegant henover i dag. Læs mere om vores personlige træning her.

Samarbejde i bevægelse

Anti doping danmark

Find os

Fysikken Ringsted

Fuglebakken 1 - 4100 Ringsted

Tel.: 57 61 24 65

fysikken@fysikken.dk

Fysikken Bjæverskov

Ejbovej 13 A - 4632 Bjæverskov

Tel.: 56 87 17 00

fysikken@fysikken.dk