Kære medlemmer af Fysikken Fitness.

Efter statsministerens seneste udmelding holder Fysikken fortsat lukket for Fitnessmedlemmer. Den seneste udmelding i forbindelse med opstart og faser er for fitness, fase 4 og dermed primo august 2020. Det var tunge nyheder at få og vi krydser fingre for at vi må åbne før. Hvis vi må åbne tidligere, så hører I det naturligvis med det samme!

Vi vil gerne takke jer endnu en gang for jeres tålmodighed og for de positive tilkendegivelser samt for al jeres støtte, i forbindelse med nedlukningen af Fysikken. Det giver os troen på og styrken til at komme igennem.

Fysikken er en mindre privatejet virksomhed og vi håber at vi kan overleve denne krisesituation. Som medlem af Fysikken vil du fortsat blive opkrævet dit månedlige fitnessabonnement. Du kan dog få kompensation.

Fysikken tilbyder dig tre muligheder for kompensation og såfremt du ønsker en kompensation, beder vi dig allerede nu, hvis du endnu ikke har søgt, om at søge. På den måde har vi et større overblik, over hvor mange der vil kompenseres.

Kompensationsmuligheder:

– Du kan træne tre måneder for 199 kr pr. måned når Fysikken åbner op igen. Tilbuddet er normalt kun forbeholdt nye medlemmer i vores kampagneperiode. Send en mail til fysikken@fysikken.dk (Vi gør opmærksom på at alt efter hvor lang tid vi holder lukket kan antallet af måneder variere).

– Du kan modtage et gavekort til en ven eller familiemedlem på 2 måneders fri træning, eller modtage 2 x kropsanalyse inkl. fedtmåling og fitnessalder, ved at booke tid hos en af vores fysioterapeutstuderende når Fysikken åbner igen.

– Du kan vælge at blive kompenseret økonomisk, det kræver at du sender en mail til fysikken@fysikken.dk, for at få refunderet beløbet svarende til perioden for nedlukningen af fitnesscenteret.

Bemærk at de forskellige muligheder for kompensation aktuelt har en vis ekspeditionstid og at opgørelsen over kompensation finder sted når Fitness åbner igen. Ligegyldigt hvilken form for kompensation du vælger er det ikke nok at besvare dette opslag eller sende os en besked på messenger, du skal sende en mail til fysikken@fysikken.dk, på den måde kan vi holde styr på hvem og hvilken mulighed man har valgt.

Der har været forespørgsler på udendørs træning for nuværende medlemmer og siden i lørdags er vi startet op med det. Man kan være 9 på holdet og man melder sig til på e-club. Vi må sige at det har været så stor en succes at vi allerede er igang med at udvide holdene så der er flere tider i løbet af ugen.

Vi har flere ting i ærmet, så i kan få trænet, så følg med på vores hjemmeside, på instagram eller her på Facebook

Vi glæder os til at se jer.

Mvh. Fysikken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *