Er du klar til at blive udfordret på din styrke, stabilitet, bevægelighed og kondition?

Hvis du tænker, at det lyder som noget for dig, burde du gøre dig en tjeneste og læse videre her.. Et træningsprogram hos mig er af en varighed på 6 måneder. I dette forløb vil du blive introduceret for alverdens forskellige øvelser, hvor et træningspas eksempelvis kunne indeholde øvelser med håndvægte, vægtstanger eller i maskiner. Derudover vil der også være implementeret konditionstræning.

Jeg vil superviserer dig og sikre mig, at du udfører øvelserne korrekt så du får mest muligt ud af træningen og mindsker risikoen for skader. I starten af forløbet vil vi sammen lave et træningsprogram, som selvfølgelig tager udgangspunkt i dine mål og ønsker. Under hele forløbet vil vi kunne finjusterer programmet i forhold til intensitet, frekvens og volumen (hvor hårdt, hvor ofte, hvor meget).

Jeg tror på, at du får bedst resultat af din træning, hvis du tager udgangspunkt i basisøvelser som udføres flere gange i ugen, så du bliver god til øvelserne og derved bliver stærkere eller hurtigere. Jeg vil bestræbe mig på at udarbejde et træningsprogram, der tager udgangspunkt i enkelte helkrops øvelser hvortil vi kan supplerer med anden sjov træning. De enkelte træningspas sammen med mig kan du bruge til, at lade dig inspirerer til hvad vi evt. ellers kunne tilføje til programmet.

Jeg hedder Jonas, jeg er 27 år og har en baggrund som fysioterapeut. Jeg har igennem mange år selv dyrket styrkeløft og generel fitness. Med min baggrund som fysioterapeut og erfaring med styrkeløft har jeg en god forudsætning for, at hjælpe dig til, at få den rette teknik, blive stærkere og dermed hurtigt opnå resultater. Jeg elsker, at gå op i små detaljer som kan gøre dig endnu bedre end du er i forvejen.

Jeg er fleksibel i forhold til vores ugentlige aftale og jeg forventer, at du selv træner flere gange i ugen for at du kan opnå dine mål.

Ønsker du et forløb hos mig? Send mig en mail til fysikken@fysikken.dk og skriv lidt om dig selv og hvorfor du ønsker et personligt træningsforløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *