Kære fitness medlemmer, klienter og patienter i Fysikken.

 

Med de stigende smittetal, har regeringen som bekendt lavet nogle nye tiltag. For dig der træner i Fysikken har dette betydning.

 

*Fitness holdtræning*

Allerede fra imorgen mandag den 26/10 kan vi desværre kun have 10 personer på vores hold. Dvs. 9 personer inkl. instruktøren. Dette får en betydning for antallet af hold man kan booke pr. uge. Nu kan man kun booke sig på 3 hold på en uge. Dette er en nødvendighed, således at flest muligt fortsat får mulighed for at træne på hold.

Vi vil hen ad vejen forsøge at få flere hold stablet på benene, så flest muligt fortsat får glæde af holdtræning. Men inden det er en realitet håber vi på jeres tålmodighed og forståelse.

 

*Mundbind*

Fra den 29/10 – Altså fra på torsdag, skal alle bære mundbind hvis:

  • Man færdes ved Fysikkens indgange (både hoved- og nøgleindgang) og til omklædningen
  • I omklædningsrum. 
  • Man færdes fra omklædningsrum til holdsale eller ind i til selve Fitness området (dog ikke når man træner).
  • Man opholder sig i venteområder, hvor der kan være flere mennesker samlet (fx i receptionen samt ved venteområder ved indgange til holdsale).

 

*Patient og behandlingshold*

Er du patient i Fysikken, så skal du fra den 29/10 bære mundbind inden du kommer ind, samt når du opholder dig i receptionen.

Går du på hold? Du skal ikke have mundbind på til holdtræning, kun når du færdes til og fra holdsalen. Det er meget vigtigt at du melder fra hvis du IKKE deltager på et hold, da der kun må være 10 personer inkl fysioterapeuten i holdsalen. Din fysioterapeut fysioterapeut kontakter dig hvis der er ændringer.

 

Der skal IKKE bæres mundbind til selve træningen, hverken i holdsale eller i Fitness området.

 

Vi vil sørge for at man kan købe mundbind i receptionen fra på torsdag til 5 kr. pr. stk. såfremt man ikke selv har noget med.

 

Vores nye retningslinjer SKAL overholdes, så mind gerne andre om det, især det med mundbindet, da det er noget nyt og vi kan jo alle glemme det.

 

Dette er en ekstraordinær situation og vi takker vores medlemmer for jeres tålmodighed og forståelse for disse tiltag. Vi skal passe på hinanden så husk de gode råd med at blive hjemme ved symptomer på influenza o.lign., vask hænder/sprit hænder ofte, host/nys i ærmet, rengør maskinerne efter brug OG husk at holde afstand og så vi passer på hinanden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *