Hjemmesiden er under ombygning

Kære alle

Vi er ved at få lavet vores hjemmeside om, og i vil derfor snart kunne nogle forandringer rundt omkring på den.

Venlig hilsen Fysikken

18 ugers træning forsvinder ved blot 4 ugers pause

Træning er som medicin, det hjælper når man tager det.

Kontinuitet og reversibilitet er kodeord, hvis man skal forstå vigtigheden af fortsat træning. Vi ser ofte at nye fitnesskunder træner januar og februar, med overambitiøse fitness ambitioner som oftest holder 2 måneder – i bedste fald.

Fysisk forskning viser, at 18 ugers intensiv træning, forsvinder på blot 4 uger. Det er budskabet der bør fortæller alle, som ønsker at bibeholde opnået træning, at det et spild af gode kræfter og intentioner, at træne i intervaller.

Skal du undgå fysisk dårlig form og fremadrettet undgå skavanker og smerter, bliver du nødt til at træne fast, hele året! Hvis du vil øge den fysiske styrke kræver det 1 time to gange pr uge mens det blot kræver 1 time én gang om ugen, hvis du vil bibeholde den opnåede resultat.

Så som du kan se, er der rigelig tid til at passe haven, mens du passer formen henover sommeren.

Vi håber at se jer hele sommeren også selvom solen skinner 😃

​Venlig hilsen Johnny

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

HENVIS ET NYT MEDLEM I MARTS OG FÅ GRATIS TRÆNING TIL JER BEGGE

Hele marts belønner vi vores trofaste Fysikken medlemmer, når de henviser et nyt medlem.
Henvis et nyt medlem og få en måneds gratis træning til dig selv og det nye medlem. Det nye medlem får desuden gratis oprettelse (spar 200,-). Det er altså win-win for begge parter.

Få op til 12 måneders gratis træning

Du kan henvise op til 12 nye medlemmer og få en måneds gratis træning per nye medlem, du henviser. Skaffer du 3 nye medlemmer, får du altså 3 måneders gratis træning, og henviser du 12 nye medlemmer, får du 12 måneders gratis træning.

Betingelser

Tilbuddet gælder i perioden 1-31 marts 2018 og kun for PBS medlemskaber. For at få tilbuddet skal begge (nyt og gammelt medlem) møde op sammen i vores bemandende åbningstider: mandag-torsdag 8.00-19.00, fredag 8.00-16.00 og lørdag 9.00-12.00.
Den gratis måned gives som rabat i vores system. Det nye medlem binder sig i 3 måneder og det almindelige opsigelsesvarsel er gældende (løbende måned plus en måned).

Ønsker du at gøre brug af tilbuddet, men kender du ikke nogen, der træner i Fysikken, kan du også møde op alene og få en måneds gratis træning.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ÅBENT HUS LØRDAG DEN 13. JANUAR 2018

Få en dejlig og aktiv formiddag, når vi holder åbent hus fra kl. 10:00-13:00. Vi får besøg af Juice & Co, der byder på skønne smagsprøver. Og så har vi et fantastisk januar tilbud til dig som er nyt medlem - TRÆN GRATIS i januar; du betaler kun oprettelse på 199,- kr. Melder du dig ind på dagen får du en lækker træningspakke med i købet.

Dagens program er hvis du vil være med og få smil på læben og sved på panden:

Kl. 10:00-11:00     HiiT med Johan

Kl. 10:00-13:00     Bike maraton med Katrine og Steen

Kl. 11:15-11:45     Aerial Yoga med fysioterapeut Mette

Kl. 11:45-12:15     Aerial Yoga med fysioterapeut Mette

Vi har et par foredrag med vores osteopater Christian og Emil kl. 10:00. Her kan du høre mere om hvorfor osteopati er et super godt alternativ og valg som en behandlingsform. Derefter holder Emil et foredrag om Funktionel Medicin kl. 10:45.

Du kan møde vores fysioterapeut Mie fortælle mere efterfødselsholdet der er onsdage fra kl. 11:30-12:30 og fredage fra kl. 10:30-11:30. 

Derudover kan du få 10 minutters gratis fysioterapi konsultation, ligesom vi også kan tilbyde 15 minutters gratis massage.

Vil du gerne vide om du er sund og om din træning er gavnligt for dig? Så kom og hør nærmere om vores sundhedstest der blandt andet går ud på at teste din styrke, kondition, bevægelighed og balance. Kom og hør meget mere om det og bestil evt. tid til den.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til åbent hus og nogle gode timer :)

Samarbejde i bevægelse

Anti doping danmark

Find os

Fysikken Ringsted

Fuglebakken 1 - 4100 Ringsted

Tel.: 57 61 24 65

fysikken@fysikken.dk

Fysikken Bjæverskov

Ejbovej 13 A - 4632 Bjæverskov

Tel.: 56 87 17 00

fysikken@fysikken.dk