DNA life gentest - Få testet dine gener hos Fysikken

Det er almen viden at vores gener stammer fra vores forældre. Vi har to kromosomer, et fra vores far og et fra vores mor. Alt efter genets funktion, kan en genvariation have en negative såvel som en positiv konsekvens på os.

En given genvariation kan være den marginal, som gør en atlet overlegen i en sportsgren. På den anden side kan en genvariation, hos selv samme person, betyde større sultfølelse, hvilket uundgåeligt øger risikoen for overvægt.

Martin Larsen og Emil Schouw kan klarlægge hvordan dine gener ser ud og give dig aha-oplevelser, for ting du måske inderst inde godt vidste, men ikke kunne forklare, fordi de skal forklares med gen-test.

De bruger gentest fra DNA Life og du kan læse mere på DNA Lifes hjemmeside her:  http://www.dnalife.dk/

Der findes 4 forskellige tests, og man kan tage en eller flere test. I samarbejde med Emil eller Martin finder I den løsning der giver bedst mening for dig.

DNA Health
Denne test henvender sig til personer, der generelt ønsker at optimere deres sundhed.

DNA Diet
Gener, som er involveret i vores regulering af energiforbrug, appetit og fedtforbrænding, spiller alle en vigtig rolle for vores vægtregulering.

DNA Sport
Denne test henvender sig til sportsaktive personer, professionelle såvel som fritidsmotionister, der ønsker hjælp til, hvordan de bedst muligt kan opnå og udnytte deres fysiologiske potentiale. Testen anbefales særligt til atleter, som har dårlig præstationsrespons på et ellers velovervejet og tilrettelagt træningsprogram.

DNA Østerogen
Denne test hjælper til at identificere personer, som i højere grad kan være udsat for uhensigtsmæssig omsætning af østrogener og kræftfremkaldende stoffer.

Vi tilbyder DNA Life test i vores afdeling i Ringsted. Du kan bestille tid på 57612465 eller på fysikken@fysikken.dk