Det er med et lettet hjerte at vi kan sige, at vi åbner igen!

Rengøringen er som sædvanligt i top og vi har sat ekstra rengøring ind på alle kontaktflader, fitness udstyr og toiletter og gjort det nemt for medlemmer at se hvornår vi har gjort rent, ved at have sedler hængende.

Vi har dog også nogle krav til vores medlemmer, der bruger centret:

– Glem ikke alle de gode vaner du har taget med dig i løbet af de sidste 3 måneder, ifht. hygiejne, host og nys i ærmet, afspritning, aftørring mv..

– Husk at holde afstand – regeringens “nye loft” er forsamlinger på 50 personer. Dette overholder vi naturligvis. Hold i den store sal er max 15 personer og hold i lille sal er max på 8 personer.

– Hjælp os med at holde udstyret rent, ved at ordne udstyret efter brug, dette gælder både maskiner, måtter, håndvægte, osv…Vi har sprayflasker og papir ved alle skraldespande.

– Sprit eller vask dine hænder en gang imellem undervejs i din træning, så du og vi kan passe på hinanden og på den måde mindske spredningen af bakterier.

-Vores omklædningsrum er åbne, dog med et maxantal på 6 personer ad gangen, derfor vil vi anbefale, dem der har mulighed for det, at gå i bad og skifte tøj hjemmefra.

-Hvis du oplever nogen form for influenza symptomer, feber eller lign. skal du blive hjemme og ikke komme i Fysikken fordi du mener at det bare skal “svedes væk”.
*
*
Vi har jo som bekendt lavet lidt renovering af Fysikken, dette betyder at der er nye skabe i omklædningsrummene og de skal bruge en hængelås, man skal derfor selv have en hængelås med.
*
*
Fysikkens fitnesshold kommer stille og roligt op at køre igen, vi laver løbende ændringer, følg med på e-club! Planen er dog at vi fortsætter de fleste udendørstræninger frem til august, max antal udenfor er 20, indenfor er 15 i stor sal og 8 i lille sal.
*
*
Fysikkens bike hold, kører igen allerede fra på torsdag morgen kl 6.15 max antal er 10. FOR ALLE FITNESS- OG BIKEHOLD GÆLDER DET AT DE OPDATERES TIRSDAG FORMIDDAG OG LØBENDE.
*
*
Derudover går vi i gang med at kompensere jer der har ønsket dette. Hav tålmodighed med os, vi gør det så hurtigt vi kan, ud over de andre opgaver der også er 🙂
*
*
Vi glæder os enormt meget til at se jer alle og det er FEDT at være FIT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *