proaktiv logo

Proaktiv

Fysikken ønsker at tilbyde vores patienter og kunder endnu flere muligheder, når det gælder sundhed. Derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med Proaktiv, som sætter fokus på sundhed, behandling og træning.

Vores fysioterapeut Simone Nielsen tilbyder ALLE 10 minutters gratis konsultation. Du kan få afklaret dine spørgsmål om evt. skavanker og dine udfordringer samt få hjælp til at vælge den rette behandling for netop dig.

Ring til os på 70 300 722 eller send en mail til os på sib@proaktivteam.dk, så hjælper vi dig godt på vej til at blive den bedste udgave af dig. Du kan læse mere om proaktiv på dette link

http://proaktivteam.dk/c/afdelinger/sib-ringsted

Fysiomassage

Vi tilbyder massage ved autoriserede fysioterapeuter, som har viden om kroppen og bevægeapparatet. Fysiomassage hører til den behandlingsform, der hedder manuel behandling. Massagen indledes altid med en kort undersøgelse første gang hvor I sammen kan sætte fokus på dine problematikker/spændinger og årsagen dertil. Fysiomassagen kan løsne ømme og spændte muskler, f.eks på grund af ensidigt arbejde. Fysioterapeuten kan give dig råd og vejledning til hvordan du kan forebygge via øvelser og kropsholding.

Oversigt over hvor proaktiv ydelser tilbydes i dit nærområde

proaktiv byoversigt

Her kan du se hvor og hvornår du kan finde en proaktiv fysioterapeut

proaktiv ugeoversigt 2

Samarbejde i bevægelse

Anti doping danmark

Find os

Fysikken Ringsted

Fuglebakken 1 - 4100 Ringsted

Tel.: 57 61 24 65

fysikken@fysikken.dk

Fysikken Bjæverskov

Ejbovej 13 A - 4632 Bjæverskov

Tel.: 56 87 17 00

fysikken@fysikken.dk