​Behandlingshold med fysioterapeuter i Ringsted

Ryghold

Formålet med ryghold er at give dig træningsmuligheder, der gør din ryg stærk og derigennem give dig en god dagligdag. Træningen har fokus på muskelkorset-muskulaturen. Ved at træne disse bliver ryggen stabil. Træningen består af koordinations-, balance– og styrketræning. Vi starter med en god opvarmning og slutter af med udspænding. Ryghold kræver henvisning, og før og efter rygholdsforløbet skal du testes. Træning: 2 gange om ugen i 3 måneder. Find mere information om rygholdet i vores folder.


Ryghold/fortsat

Fortsætter-ryghold er et tilbud til deltagere, der tidligere har været på rygholdet. Her forventes der et kendskab til muskelkorsettræning samt en vis styrke og koordination. Træningen veksler mellem styrketræning, øvelser på bold og udholdenhedstræning på tid. Deltagelse forudsætter henvisning.

Knæhold

Hvad enten du kommer med et ny opereret knæ – eller med gamle skader, så fokuseres der på at dit knæ bliver genoptrænet ud fra et individuelt behov.
Vores knæhold er meget populære og der kan forekomme ventetid.
Deltagelse på knæhold kræver at du først har været til undersøgelse hos en Fysioterapeut.


Skulderhold

Holdet er målrettet træning til personer med skulderproblemer, fx impingement, myoser osv. Træningen består af en kort opvarmning efterfulgt af den målrettede træning, som fx mobilitet, stabilitet, styrke, udholdenhed og koordination. Der kan tages individuelle behov. Træningen vil foregå i kinesisrummet om mandagen og i den store holdsal om onsdage - begge dage fra kl. 17-18. Deltagelse forudsætter henvisning.

GLA:D – gigt træningshold

​Godt Liv med Artrose i Danmark

Ved uddannelse og træning lærer du at tackle dine smerter og træne dit knæ eller din hofte.

Godt Liv med Artrose i Danmark (GLA:D) bygger på et dansk evidensbaseret projekt og de anbefalinger der er for behandling af knæ- og hofteartrose. GLA:D forløbet indeholder:

- Undersøgelse

- Før/efter test

- Patientuddannelse om artrose

- 6 ugers træningsforløb med fysioterapeut eller i eget hjem

- En opfølgning efter hele forløbet.

Formålet med træningen er at optimere belastningsforholdene i leddet og styrke muskulaturen omkring leddet hvorved smerter kan reduceres. Det første GLA:D-pilotprojekt for ansatte på 55 + i Aalborg kommune blev en stor succes med reduceret smerte, forøget funktion og livskvalitet hos deltagerne.

Du kan læse meget mere om konceptet på glaid.dk eller via dette link www.glaid.dk/training.html

​​

Motorik/Neurologihold

​Holdet henvender sig til patienter med balance-/koordinationssvækkelse samt muskelkraftnedsættelse. Kategorimæssigt henvender holdet sig til sklerose-patienter, hemi–/paraplegi, parkinsonpatienter samt patienter med andre funktionsnedsættende lidelser mht. styring af kroppen. Træningens indhold er styrketræning, bevægetræning, balance– og koordinationstræning. Alle patienter kan deltage, da der tages hensyn til den enkeltes niveau. Deltagelse forudsætter henvisning.

Styrketræningshold – med Fysioterapeut

For dig som har brug for støtte, når du træner i maskinerne i træningscentret.
Der tages individuelle hensyn til styrke, balance, kondition og stabilitet, og din fysioterapeut guider dig rundt fra maskine til maskine så hele kroppen trænes igennem.
Vil du træne, men har vanskeligt ved at motivere dig?
Så kunne et af vores fælles træningshold muligvis være noget for dig.
Holdene er på max 6 personer, så alles behov bliver tilgodeset.
Dette træningshold kunne f.eks. bestå af patienter med sygdom som f.eks. parkinson, sclerose, post-operativ- infarkt, diabetes m.m. eller blot for at forebygge sygdom og fremme sundhed.
Styrketræning er yderst vigtig for basalstofskifte, fremmer insulin følsomheden og modvirker en lang række livsstilssygdomme.


Kinesis

Denne form for træning foregår som cirkeltræning. Der benyttes de fire specielle kinesis-maskiner, som er omdrejningspunktet for træningen. Ved hjælp af disse maskiner trænes kondition, styrke og stabilitets- og balancetræning. Der begyndes med let opvarmning, så det anbefales, at man varmer op inden. Herefter arbejdes der i intervaller af 2 min. ved hver øvelse.
Betalingshold

Varmtvandstræning:

Denne træningsform er for alle, og undervisningen foregår i Ringsted svømmehal. Der er en god stemning med plads til grin undervejs i timen. Man laver rolige øvelser i vandet til musik, og man laver kun det, man kan. Det er en fysioterapeut, der står for træningen.

​Fritræning- og tilmeldingshold i Ringsted

CAT-slide

CatSlide - igen et holdet er for ALLE, både hardcore styrkeløftere og motionister!
Træningen som danner grundlag for al anden træning og giver dig styrken til løb, cykling, golf, yoga, badminton, styrketræning – listen er lang.
Prøv det – din krop vil takke dig.


Ryg- og stabilitetstræning:

Ryg– og stabilitetstræning – en effektiv halv time for alle som har almindelige ’folkelige’ rygproblemer. Du skal selv sørge for at være opvarmet – i vores maskiner, når timen går i gang. Vi holder fokus på træning af ryggen og kerne stabilitet, og derfor trænes maven naturligvis også under denne halve time.
Dette er holdet som burde være en borger pligt for alle voksne mennesker for opretholdelse af en god kerne styrke på motions niveau.

Samarbejde i bevægelse

Anti doping danmark

Find os

Fysikken Ringsted

Fuglebakken 1 - 4100 Ringsted

Tel.: 57 61 24 65

fysikken@fysikken.dk

Fysikken Bjæverskov

Ejbovej 13 A - 4632 Bjæverskov

Tel.: 56 87 17 00

fysikken@fysikken.dk