​Fysioterapi i Bjæverskov

​Fysikken er til for hele familien – hele livet

Vores behandlinger tilpasses altid den enkeltes behov, så uanset hvor du er i livet –og uanset om du er svært skadet, eller om du har sportsskader eller ’almindelige’ skavanker, kan vi hjælpe dig.

Først skal du kontakte os for at få en tid til behandling. Du kan henvende dig personligt på Fysikken eller ringe til os på tlf.: 56 87 17 00.

Afhængig af din skade vil du blive tildelt den fysioterapeut, som vi umiddelbar mener passer til dig.
Vi har mange fysioterapeuter at vælge imellem, og du har altid lov til at skifte behandler eller at ønske dig en bestemt behandler.

Har du været hos din læge for at få en henvisning til Fysioterapi, henter vi den automatisk på nettet for dig – og du kan så opnå at få sygesikringstilskud til din behandling.

Har du ingen henvisning er du stadig meget velkommen. Du skal blot selv betale det fulde beløb for behandlingen.

Vi behandler også patienter med sundheds/syge forsikring, og vi klarer naturligvis afregningen direkte med dit forsikringsselskab.
Dit forsikringsselskab skal blot sende os en mail på mail@fysikken.dk som viser, at du har dækning for et antal behandlinger.

​​​

Ved dit første møde i Fysikken bedes du medbringe lagen og sygesikringskort. Ved ankomsten bedes du ”køre” dit sygesikringskort igennem kortlæseren – som står til venstre for receptionen.​

Den første del af undersøgelsen består af en såkaldt anamnese, hvor der gennemgås relevant historik ift. dine symptomer. Næst vil fysioterapeuten lave en grundig undersøgelse af dit bevægeapparat. Fysioterapeuten vil derefter, i samarbejde med dig, planlægge et behandlingsforløb. Dette kan bestå af manuel behandling, træning, eller en kombination af en eller flere.


Det er fysioterapeutens pligt at opsætte realistiske mål med hensyn til dine problematikker, samt gøre dig symptomfri på kortes mulig tid. Dette kan selvfølgelig variere alt efter problematikkens omfang.

Har du været ved andre behandlere, og har du evt. relevant billeddiagnostik, er du meget velkommen til at medbringe dette til gennemsyn, således at din fysioterapeut evt. kan drage konklusioner til gavn for behandlingen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!​

Samarbejde i bevægelse

Anti doping danmark

Find os

Fysikken Ringsted

Fuglebakken 1 - 4100 Ringsted

Tel.: 57 61 24 65

fysikken@fysikken.dk

Fysikken Bjæverskov

Ejbovej 13 A - 4632 Bjæverskov

Tel.: 56 87 17 00

fysikken@fysikken.dk